Wat mensen zeggen over mij..

Praktijk Boost (Monique) heeft onze zoon geholpen om letterlijk meer (in)zicht te krijgen in de lesstof. Waardoor hij nu naast dat hij met zijn prisma bril alles beter ziet, ook vooruit gegaan is met zowel taal als rekenen doordat hij met oefeningen heeft geleerd hoe hij het moet bekijken en kan verwerken. Gewoon TOP begeleiding door het combineren van diverse kennis en ervaring. 
 
Bianca Oostrum

De lessen Ik leer leren die Monique aan een groep leerlingen uit mijn klas heeft gegeven werden door zowel leerlingen als ouders enorm gewaardeerd. Het heeft de leerlingen meer inzicht gegeven in hun stijl van leren, hun sterke kanten en heeft ze meer zelfvertrouwen gegeven. Ik zou elke leerling gunnen om zo begeleid te worden.

Mandy ten Hag

Na een paar jaar als duo collega met Monique te hebben samengewerkt wist ik al dat Monique een leerkracht is die de kinderen echt ziet. Ze praat veel met en luistert naar de kinderen. Hun mening is belangrijk en ieder kind mag er zijn. Geen gepamper, maar kinderen helpen bij het zelfstandig worden en verantwoordelijkheid nemen voor hun acties/ leven. Vorig jaar heeft Monique mijn dochter gecoacht en ik ben heel tevreden hierover. Ze heeft haar geholpen om in haar kracht te staan en heeft haar tools gegeven om de regie over haar gedachten te nemen. Mijn dochter heeft meer zelfvertrouwen gekregen en zit beter in haar vel. Ik kan het iedereen aanraden.

Marcella Burgerhout

Wat kinderen zeggen over mij..

 

Evy

Ik raak minder snel gestrest als iets niet lukt.

Luuk

Ik vond de lessen leerzaam, leuk en mooi

Indi

Ik vond het fijn om naar Leren leren te gaan en ik kan sommige dingen nu beter zoals plannen.

Sten

Ik vond het heel handig dat ik heb geleerd hoe ik een mindmap moest maken.

Ian

Ik heb leren denken, ik vond het leerzaam en leuk.