Ik leer leren

Loopt uw kind vast? Heeft het het idee dat het keihard aan het werk is maar blijven de resultaten uit? Dan kan het “Ik leer leren” programma wellicht helpen.

“Ik leer leren” is een groepstraining die ook individueel gevolgd kan worden. De training bestaat uit 5 lessen en is voor kinderen vanaf 10 jaar, het helpt ze ontdekken hoe ze zelf het beste kunnen leren. Voor nog meer informatie kunt u de bovenstaande video bekijken.

Aanbod

Ik leer leren: De volgende aspecten komen aanbod:

 • concentratie

   

 • motivatie

   

 • faalangst

   

 • huiswerk maken

   

 • plannen

  plannen en organiseren

 • inschatten

  inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak

 • inzicht

  inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren

Werkwijze ‘Ik leer leren’

Bij “Ik leer leren” begint het traject met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer u besluit om met mij in zee te gaan volgt een intakegesprek aan de hand van het Ik Leer Leren intakeformulier. U maakt vervolgens een keuze voor begeleiding in een groep of voor een individueel traject.

Training

Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten. De praktijk bevindt zich in Gaanderen op loopafstand van het treinstation.