Ik ben een ASO

Ik ben een ASO ! Huh????? Waar komt dit nu vandaan. Laat het me uitleggen, in een ver… ver… ver… verleden deed ik een beroepskeuze test. Daar kwam uit dat ik Artistiek , Sociaal en Ondernemend ben. Tja, en dan… ben je dus het type ASO.

Omscholen

Ik ben me gaan omscholen en daarna jaren in het basisonderwijs voor de klas gestaan. En ja, met veel plezier. Maar toch was het niet helemaal wat bij me paste. Ik vond het geweldig om kinderen te helpen, fantastisch om kwartjes te laten vallen. Maar ik mistte steeds meer de bewegingsvrijheid om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Ik begreep dat er kaders moesten zijn maar miste bewegingsvrijheid.

Werkdruk

Het onderwijs is geweldig maar de werkdruk en de regeltjes begonnen me langzamerhand de das om te doen. Ik besloot het roer weer om te gooien. Ik ben verhuisd en bouwde uit waar ik al een begin mee had gemaakt, mijn eigen praktijk voor kindercoaching.

 

Ondernemer

Daar ontdekte ik het missende schakeltje, de ondernemer in mij. Dus tadaaaa…vol trots presenteer ik mijn nieuwe website, www.klaslokaal.nu

Een website voor juffen en meesters, een website met handige dingen en spellen die ik zelf ontwikkel en laat ontwikkelen maar ook met mooie producten die ik extern inkoop. Spullen die ik zelf graag gehad had willen toen ik nog voor de klas stond. Spullen die de klassenorganisatie weer behapbaar maken zodat er weer tijd en ruimte is om te doen wat onderwijs zo geweldig maakt. Kinderen les geven en de wegen naar Rome ontdekken, want als het niet linksom kan dan maar rechtsom.

Als het niet linksom lukt dan maar rechtsom is wat ik in mijn praktijk doe en waar het idee ontstond dat uiteindelijk resulteerde in Klaslokaal.nu

Wat verkoop ik ?

Het begon met de ontwikkeling van een memoryspel voor groep 4, werd uitgebreid met het dubbelklankenkwartet. Ik ontwikkelde stickers om de kastinrichting overzichtelijk te maken, er zijn stickers om op tafel te plakken. Ik verkoop ook supergave boeken die zeer geschikt zijn voor in de klas maar ook daarbuiten. Mijn winkel groeit snel dus neem regelmatig een kijkje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *